Superlapsipäivä Porissa

Sarjakuvavuonna halusimme tarjota jotain myös pienemmille lapsille ja mikä onkaan sarjakuvamaisempaa kuin supermiehet. Koska emme halunneet kuitenkaan rajoittaa päivää pojille, järjestimme superlapsipäivän yhdessä Porin lastenkulttuurikeskuksen – Satakunnan lastenkulttuuriverkoston kanssa.

Superlapsipäivässä oli lupa tulla ja olla superlapsi. Jos kuitenkin oma viitta jäi kotiin, kirjastosta löytyi naulakollinen erilaisia viittoja.

Lainattavia viittoja.

Oman viitan sai myös maalata ja askarrella. Viittatyöpaja oli päivän suosituin juttu.  Lähes 60 lasta teki itselleen viitan ja liehuvia viittoja oli osasto täynnä.

Loppuhuipentumana oli varjokuvaustyöpaja. Lastenosaston takavarasto oli pimennetty ja lakanan takaa otettiin superlapsista varjokuva. Lapset saavat myöhemmin kuvat itselleen.

Superlapsi järjestettiin ensimmäistä kertaa, mutta suosio oli niin hurja, että tämä tuskin jäi viimeiseksi. Osastolla nähtiin kaksi batmania, superetana ja kaikenikäisiä ja kokoisia superlapsia. Ja tietysti superkirjastotäti!

Superkirjastotäti ja puhelinkoppi jossa pystyi ihailemaan itseään.

Porin kaupunginkirjaston lastenosasto kiittää kaikkia superlapsipäivään osallistuneita mahtavasta yhteistyöstä! Tämä idea saa jatkoa.

Jätä vastaus