Sarjakuvataiteilijat kirjastossa ja Meri-Porin viimeiset tuotokset

Milla Paloniemi ja Anni Nykänen kertoivat Porin kirjastossa omista sarjakuvistaan. Faneja oli tullut kuulemaan heitä ja tietyksi lopuksi piirrettiin jotain kivaa. Useimmat tuntuivat toivovan Antti-siiliä. Hmm… onkohan se siileistä sit se ihanin? Ja Mummoa mitä hauskimmissa rooleissa pyydettiin Annilta.

Perjantaina oli viimeinen kasiluokka mukana työpajassa. Jälleen piirrettiin sarjakuvaa 10 min, 5 min, 2 min, minuutti ja puoli minuuttia. Perjantain ryhmä innostui vielä niin, että kokeilivat piirtää villasukka-aiheesta 15 s. Siinä ei paljon ehtinyt turhia viivoja vedellä. Ja kolmen sarjakuvan strippi aiheutti jälleen sekä suuria riemunkiljahduksia ja paljon naurua. Mielettömiä tarinoita, sanoivat Anni ja Milla. Ja tässä taas muutama näyte.

Valitettavasti projektimme oli tässä. Ihanaa oli niin kauan kuin sitä riitti. Ja iloksemme kuulimme koululla, että osa oli innostunut piirtämään sarjakuvia kotona, kirjastosta oli etsitty sarjakuvia ja opettajat lupasivat, että sarjakuvia aletaan lukea myös enemmän äidinkielen tunnilla. Jes.

Terkuin Arja-täti

Jätä vastaus